Elokuussa käynnistyy Veritas Akatemia, hae paikkaasi nyt!


Ovatko korkeakouluopinnot edessä tai juuri alkaneet? Mietitkö, miten rakastaa Jumalaa “koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi”, kuten Jeesus opettaa? Tiesitkö, että opintosi voivat olla osa rakastamista koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi?

Akateemisen maailman huipulla on niin Suomessa kuin maailmallakin paljon kristittyjä tieteilijöitä ja ajattelijoita. Historiassa heitä ovat esimerkiksi olleet fyysikko James Clerk Maxwell, tähtitieteilijä Johannes Kepler, matemaatikko Blaise Pascal, filosofi Edith Stein tai nykyaikana tuorein kemian Nobel-palkinnon voittaja John B. Goodenough, tietojenkäsittelytieteen professori Rosalind Picard tai filosofit Alvin Plantinga ja Richard Swinburne.

Veritas Akatemia sisäänheittäjänä kristityn opiskelijan polulle

Tätä tarkoitusta varten järjestetään elokuun 17.-18. päivä OPKOn leirikeskuksessa Vihdin Enä-Sepässä Veritas Akatemia-tapahtuma*.

Veritas Akatemia toimii sisäänheittäjänä kahteen asiaan. Ensiksi opetamme sinulle, miten voit alkaa yhdistää korkean tason ajattelua yhä vahvemmin kristilliseen uskoosi. Toiseksi, esittelemme sinulle OPKOn opiskelijatoimintaa eri paikkakunnilta ja autamme sinua etsimään muita kristittyjä opiskelijoita ja seurakuntayhteyttä mahdolliselta uudelta kotipaikkakunnaltasi. Jos menet opiskelemaan ulkomaille, teemme tässä parhaamme silloinkin. Tämän lisäksi nautimme toistemme seurasta ja luonnosta kesäisessä Suomessa, laulamme ja rukoilemme.

Leirin opettajina toimivat Veritas Forumin koordinaattori Miikka Niiranen sekä Suomen teologisen instituutin pääsihteeri Santeri Marjokorpi. Lisäksi ohjaajana leirillä on OPKOn koululaistyöntekijä Annastiina Toppari.

Hakemus ja ilmoittautuminen

Jos kiinnostuit, täytä oheinen hakemus tästä linkistä!

Muistathan, että paikkoja on jaossa rajallinen määrä. Viimeinen hakupäivä on sunnuntaina 2.8.

Tapahtuman hinta on 20 euroa.

Lisätiedot:

Miikka Niiranen, p. 0503050904, miikka.niiranen@veritasforum.fi

*Jos Suomen koronaepidemian vuoksi leirikeskusten tilaisuuksia tuolloin joudutaan perumaan, leiri toteutetaan etänä.