Lahjoittamalla mahdollistat foorumit

Foorumit haastavat opiskelijoita tutkimaan omia uskomuksiaan, etsimään totuutta ja yhdistämään akateemista tietoa arjen kysymyksiin. Foorumeissa keskustellaan akateemisesti ja avoimesti. Lahjoittamalla olet mahdollistamassa foorumeiden järjestämistä. 

Lahjoita

Veritas Forum -verkoston kokoajana Suomessa on Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys (OPKO), jonka varainkeruutilin kautta tapahtuu työn tukeminen:

Tilinumero: FI10 8000 1301 0446 09 (BIC DABAFIHH).
Viite: 2095

Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry:lle 8.12.2020 rahankeräysluvan RA/2020/1574. Lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Varainkeruu voidaan toteuttaa Suomessa pl. Ahvenanmaa niin, että kerätyt varat käytetään OPKOn aatteellisen tarkoituksen mukaisesti toteutettaviin kaikille avoimien opiskelija- ja nuorteniltojen, yleisöluentojen, lukupiirien, pienrymien, kerhojen, leirien, retkien ja koulutustapahtumien järjestämiseen, viestintään mediassa (mm. tapahtumatiedottaminen ja aatteellista tarkoitusta palveleva sisältö), nuorten henkilökohtaiseen tukeen ja valmennukseen (mm. keskusteluapu ja vapaaehtoistyöhön valmentaminen) sekä yleishyödyllisen toiminnan varusteisiin ml. OPKOn tilojen varustamiseen.