Tuplauskampanja videovälineiden hankkimiseksi

Lahjoituksesi tuplataan, hankitaan Veritas Forumille ja OPKOlle kuvauskalusto.

PÄIVITYS 18.6.: Tuplauskampanja onnistui ja tavoitteeseen päästin! Joitakin lahjoituksia näkynee pankkien viiveistä johtuen lähipäivinä, mutta tällä tietoa ylitimme rajan turvallisella 15 euron marginaalilla. Kiitos kaikille!

Koronan myötä Suomen työpaikat, koulut, yliopistot, seurakunnat ja kristilliset järjestöt ja monet muut tekivät pakotetun digiloikan. Nettipalavereita järjestetään ja tilaisuuksia striimataan YouTubeen solkenaan.

Toisilta tahoilta loikka sujui ilmavammin kun toisilta. Veritas Forumia pyörittävän järjestön OPKOn vahvuus ovat sen toiminnassa olevat nuoret ja opiskelijat, jotka elävät symbioosissa netin kanssa jo valmiiksi. Mutta meillä on heikkous. Meiltä esimerkiksi puuttuvat välineet hyvää studiota varten. Sitä käytettäisiin muun muassa Veritas Forum Finlandin YouTube-kanavan vierailevien professorien haastatteluille. Myös uusi videokamera foorumeita varten on ollut pitkään hankintalistalla. Laadukkaan kaluston hinta lasketaan tuhansissa euroissa.

Kun videopalveluiden käyttö nuorten ja opiskelijoiden parissa yhä yleistyy, nämä välineet ovat tulevaisuudessa yhä tarpeellisemmat. Koronan eristystoimien aikana tarve on nyt korostunut, muttei siis poistu jatkossakaan.


Haluatko auttaa meidät kertaheitolla päivittämään kalustoa? Voit tehdä sen tuplaamalla lahjoituksesi. Olemme näet saaneet lahjoituksen, jonka turvin jokainen euro 5000 euroon asti tuplataan! Näin keräys voi kokonaisuudessaan tuottaa peräti 10 000 euroa.


Kampanja on voimassa 16.6. asti.

Voit osallistua oheisilla tiedoilla:
Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry.
Tilinumero: FI10 8000 1301 0446 09 (BIC DABAFIHH).
Viite: 32 09549
Lahjoita MobilePaylla: 25705

Rahankeräyslupa: RA/2019/1143

Kiitos lahjastasi!


Terveisin,

Miikka Niiranen
Veritas Forum -koordinaattori Suomessa